Friday, January 27, 2012

Done :)

okayyy whatever lah kan -,-
aku text kau guna phne lama aku yg still ada number kau.
jgan salah faham pulak :)
aku bukan burukkk siku sangat nak barang yang aku kasi dekat kau.
lebih mudah kot kau tak ingat aku lg right? dlm erti kata lupa kan aku.
pasal jumaat tu even kau tk jumpa aku,
kau tahu tak time kau dtg dorm aku, aku dekat katil aku ;P
tahu tak katil aku dekat mana?
dekat depan katil kakerra dulu.
okayyyy, so akuu kaku teruss bila kau masuk dorm aku
pdehaall kau tahu aku dgn kau mcm mana -.-
karang aku tunjuk muka, kau pula yg tba tiba serba salah.
well aku ada satu soalan
--> siapa tahan "someone" tu selalu minta maaf tp buat hal lagi?
okayyy kita mintak maaf sebab ber"aku" ber "engkau" dekat sini.
but depan depan, aku still respect kau.



okayyy kau mula dulu,
aku yg buat ending. okayyy >,< done!
okayy senior we DONE ;) Kbyee.